Fa un parell d’any vaig publicar un article on explicava com baiaxar-se videos de 3alacarta i al post van començar a aparèixer diferentes visites fins al punt d’estar a una de les primeres posicions de Google, era un dels articles des d’on rebia més visites al blog. Fa unes setmanes vaig estar revisant l’article i vaig descobrir que els enllaços que havia col·locat per baixar-se el programa .exe que et permetia fer això havia desaparegut.

Així sense saber-ho moltes de les visites arribaven a l’article féien clic a l’enllaç i els sortia el missatge de 404 Not found.

A tots aquells que us hagi passat us porto una bona notícia…

He desenvolupat una aplicació al núbol des d’on podreu baixar-vos els vídeos de 3alacarta d’una forma fàcil i ràpid sense haver-vos de baixar absolutament res, només cal entrar a l’aplicació 3alacarta Fast Downloader by Met El Idrissi i enganxar la url del video que volem descarregar amb això ens apareixerán 3 opcions:

  1. un botó per baixar-te el video en format MP4,
  2. un botó per visualitzar el video en format MP4 (des d’aquí també podeu fer clic dret i guardar como…)
  3. un botó de descàrrega per baixar-te els subtítols en format .VTT

T’agrada eh? Si és així no oblidis comentar aquest article, directament a la web de 3alacarta Fast Downloader by Met El Idrissi o ambdós llocs!

[fbcomments url=»http://www.metelidrissi.com/2016/11/como-aumentar-el-valor-de-max_execution_time-en-tu-maquina/» ]

Acerca del Autor

Met El Idrissi

Desarrollador web WordPress freelance y emprendedor tecnológico en aplicaciones web SaaS

Ver Artículos